Zašto se Minka ne druži više ni sa jednom drugaricom?

Instagram profil “Omerovca” mladog i talentovanog Hazima Hadžića, pravi je hit na društvenim mrežama.

Sigurno je većina vas do sada čula za popularnu Omerovcu i Minku koja je u manje od godinu dana sakupila više od 50.000 pratilaca na društvenim mrežama, a iza tih profila krije se 23-godišnji Hazim Hadžić, humorista i književnik iz Kalesije koji trenutno studira u Beču.

Trenutno Instagram profil broji preko 111.000 pratilaca što je zavidna cifra i mi od srca čestitamo ovom izuzetno kreativnom momku. Pogledajte video u kojem Minka objašnjava zašto se ne druži više ni sa jednom drugaricom:

5c7bc8ad48822

“Nikada nisam znao da ću imati takvog uticaja kroz društvene mreže jer sam imao averziju prema toj vrsti popularnosti. Iz dosade i viška kreativnosti je nastala Omerovca, a poslije sam uveo i Minku, to su majka i kćerka koje su danas prepoznatljive.

Inspirisan sam likovima iz svoje sredine, stvarnim likovima i situacijama koje se dese. Sve to zabilježim, a poslije snimim i objavim. Meni oduzme malo vremena, a ljudima izmami osmijeh i dugotrajni rezultat”, rekao je Hazim za klix.ba.

Pogledajte Minkin savjet kako reagovati ako osjetite da vam je dosadno u vezi:


Pogledajte NOVI VIDEO u kojem Minka priča o hrani.

Pogledajte video u kojem Minka traži dublja značenja:


Ne zaboravite da “Omerovca” sada ima i svoj kanal na Youtubu na kojem možete također pratiti nove video klipove, ali i fan stranicu na Facebooku Omerovca&Minkica Fanovi.

5c7bc8831c1f6