Uspješan vikend za OK Ilijaš

 

Jučer su djevojke na prvom gostovanju ove sezone bile bolje od domaćina, ekipe Čapljine, i slavile pobjedu rezultatom 0:3, dok su seniori danas bili bolji od ekipe Ilidže i trijumfovali četvrti put u nizu. Konačni rezultat bio je 0:3.

Pored seniorskih ekipa, danas su igrale i najmlađe pionirke našeg kluba, koje su upisale pobjedu u POLI ligi Kantona Sarajevo.

Čestitamo selekcijama OK Ilijaš.

Prijavi Članak U skladu s principima profesionalnog izvještavanja kao i poštivanje Kodeksa za štampu BiH čitaoci našeg portala mogu uložiti žalbu za objavljeni članak. Ulaganjem prigovora na neprofesionalne ili nepotpuno objavljene sadržaje na našem portalu, na nepravilnosti i nepoštovanje Kodeksa za štampu i online medije BiH, građani, zajedno sa novinarima, učestvuju u borbi za istinitu i pravovremenu informaciju, štiteći slobodu medija i informiranja, slobodu govora i svoje pravo na istinu. Prije nego što uložite vašu žalbu Vijeću za štampu BiH žalbu možete uložiti redakciji portala. Ukoliko niste zadovoljni našim odgovorom na vašu žalbu istu možete poslati i Vijeću za štampu BiH OVDJE.