Upoznajte najzgodniju Bosanku: Prvo duboko udahnite, jer ovakvu ženu niste još vidjeli (Foto)

Sada imate priliku vidjeti provokativne slike raznih djevojaka koje ih kače na društvenim mrežama. Tako ste saznali za mnoge djevojke koje su na taj način postale popularne.

Ovdje vam donosimo još jednu djevojku koja je postala popularna na društvenim mrežama, a neki je čak zovu najzgodnijom Bosankom. I ona se fura na taj stil Kim Kardashian, kao i mnoštvo današnjih djevojaka koje na taj način žele da dođu do popularnosti.

Sada vam se većina djevojaka ugleda na starlete, umjesto na one koje trebaju da budu primjer drugima, ali dobro. Ovo je najlakši način da dođete do pažnje.

5c59a9e258810

Ines Helena je još jedna djevojka koja je zahvaljujući provokativnim slikama postala popularna na društvenim mrežama. Ona ima preko milion pratioca na društvenim mrežama.

Ima 24 godine, rodom je iz Bosne, ali je odrasla u Švedskoj. Govori švedski, engleski, španski jezik. Pogledajte neke njene slike, vjerujemo da će se muškarcima dopasti jer oni čine većinu pratioca ovakvih djevojaka i profila:

5c59a9df07dec

Šta kažete na njen izgled? Da li vam se dopada? Djevojka je lijepa, ali mislimo da je pretjerala sa estetskim zahvatima. Moglo je to da se uradi malo neprimjetnije, a ne da bude tako očigledno. Ipak, to je njen izbor, a mnoge cure će uraditi što veće grudi, usne, tako i ona.

5c59aa0cebb75