Tradicionalni koncert duhovne muzike “Večer najljepših ilahija” 11. novembar KSC Ilijaš

U organizaciji BZK “Preporod” Ilijaš, u subotu, 11.11.2017. godine u Sportskoj dvorani u Ilijašu, s početkom u 19:00 sati, održat će se koncert pod nazivom “Večer najljepših ilahija”.

Na koncertu će nastupiti:
Solisti: Armin Muzaferija, Latif Moćević, Ahmed Alili, Mustafa Isaković, Šerif Delić, Miralem Babajić, Selma Droce, Lejla Čaušević i Adna Gurda.

Horovi: Hor “Šapat srca” uz pratnju orkestara Armina Muzaferije.

Domaćin koncerta: Hor “Preporod” Ilijaš

Organizatori vjeruju kako će ova manifestacija ispuniti ilijašku dvoranu do posljednjeg mjesta. Pozivamo sve građane da svojim prisustvom uveličaju ovaj lijepi događaj.

Ulaz na koncert je slobodan.

03229bad91555053c4aaf9afe6439740

Prijavi Članak U skladu s principima profesionalnog izvještavanja kao i poštivanje Kodeksa za štampu BiH čitaoci našeg portala mogu uložiti žalbu za objavljeni članak. Ulaganjem prigovora na neprofesionalne ili nepotpuno objavljene sadržaje na našem portalu, na nepravilnosti i nepoštovanje Kodeksa za štampu i online medije BiH, građani, zajedno sa novinarima, učestvuju u borbi za istinitu i pravovremenu informaciju, štiteći slobodu medija i informiranja, slobodu govora i svoje pravo na istinu. Prije nego što uložite vašu žalbu Vijeću za štampu BiH žalbu možete uložiti redakciji portala. Ukoliko niste zadovoljni našim odgovorom na vašu žalbu istu možete poslati i Vijeću za štampu BiH OVDJE.