SLUŽBENO: Jose Mourinho ima novi posao!

Jose Mourinho u decembru prošle godine dobio je otkaz na mjestu trenera Manchester Uniteda i zaradio otpremninu od 20 milijuna eura.

No, Mourinho je naglasio da je spreman za nove izazove, a to je definitivno ponuda iz Rusije.

Portugalac je odmah nakon otkaza u Manchester Unitedu dobio nekoliko ponuda za novi posao. Odbio je zanimljivu ponudu portugalske Benfice, a povezivan je i s madridskim Realom te s milanskim Interom.

Međutim, Jose Mourinho se odlučio na potpuni zaokret te je na sveopće iznenađenje prihvatio ponudu iz Rusije! Naime, Portugalac je prihvatio izdašnu ponudu televizijske kuće Russia Today te će do kraja sezone raditi kao analitičar i komentator utakmica Lige prvaka.

Tako će njegova trenerska karijera ostati na čekanju, a on će već od sutra (utorak, 12. februara) dobiti svoju emisiju pod nazivom ‘On The Touchline‘.

Zanimljivo prva utakmica koju će Mourinho imati čast raditi je ona između njegovog dojučerašnjeg kluba Manchester Uniteda i francuskog prvaka PSG-a.

5c61fb9fc27fe

U sličnoj je ulozi za istu televizijsku kuću Mourinho bio i na Svjetskom prvenstvu u Rusiji prošlog ljeta. Odradio je odličan posao, njegove su emisije bile izuzetno gledane, pa nije ni čudo da su mu Rusi poslali novu unosnu ponudu.