Složna raja: Biočani u akciji ograđivanja igrališta

U gornjoj Bioči danas je sprovedena akcija ograđivanja lokalnog igrališta. Igralište je pristupačno u svako doba godine i odlično je mjesto za druženje i odmor. Priroda, svojom ljepotom koja ga okružuje odmara i dušu i tijelo.

Akcija je uspješna i preko 85 metara igrališta je zagrađeno. Posle napornog prijepodneva učesnici su ostatak dana iskoristili za odmor uz roštilj i razgovor kao i planiranje budućih aktivnosti u poboljšanju igrališta kao i mjesta za odmor.

Prošle sedmice su izljiveni stubovi za ogradu koja je danas postavljena a u budućem periodu planirano je još dosta aktivnosti. Budite u toku i pratite ih na Facebook stranici OVDJE.

 

Prijavi Članak U skladu s principima profesionalnog izvještavanja kao i poštivanje Kodeksa za štampu BiH čitaoci našeg portala mogu uložiti žalbu za objavljeni članak. Ulaganjem prigovora na neprofesionalne ili nepotpuno objavljene sadržaje na našem portalu, na nepravilnosti i nepoštovanje Kodeksa za štampu i online medije BiH, građani, zajedno sa novinarima, učestvuju u borbi za istinitu i pravovremenu informaciju, štiteći slobodu medija i informiranja, slobodu govora i svoje pravo na istinu. Prije nego što uložite vašu žalbu Vijeću za štampu BiH žalbu možete uložiti redakciji portala. Ukoliko niste zadovoljni našim odgovorom na vašu žalbu istu možete poslati i Vijeću za štampu BiH OVDJE.