Proslavili ju bivši dečko, i njena izvaneredna figura: “Volim se razgolatiti i fotkati” (FOTO)

Godinu dana nakon što je dobro iskoristila druženje s reperom, dobila je titulu ‘najizazovnije djevojke na Instagramu’ jer jednu njezinu fotografiju lajka pola milijuna ljudi.

Manekenka Demi Rose (23) proslavila se prije manje od tri godine, a danas zarađuje milijune zahvaljujući svojem izgledu.

Trenutačno ju prati 8,2 milijuna ljudi na Instagramu i u vezi je sa slavnim DJ-ejem Chrisom Martinezom.

Prije nego se spetljala s njim, 2016. družila se s reperom Tygom (29), bivšim dečkom Kylie Jenner (21). Pričalo se da je Tyga upravo u Demi pronašao utjehu nakon jednog od prekida s reality zvijezdom.

Svi su brujili o tome da reper ima specifičan ukus za žene jer obje imaju velike obline. Ipak, kasnije se ispostavilo da ga je Demi iskoristila samo kako bi se dobro promovirala. Kada ga je upoznala imala je tek dva milijuna pratitelja, a ubrzo se taj broj povećao.

Godinu dana nakon što je dobro iskoristila druženje s reperom, dobila je titulu ‘najizazovnije djevojke na Instagramu’ jer jednu njezinu fotografiju lajka pola milijuna kuna. Svaki njezini pokret prate strani mediji, kao i mnogi obožavatelji koje je stekla u posljednje tri godine.

– Blagoslovljena si što tako dobro izgledaš. Poljubio bih te i odveo pred oltar – komentiraju joj fanovi ispod fotografija.

Tijekom blagdana, Demi je zimu zamijenila odmaranjem u toplijim krajevima. Njezine zavodljive poze fotografirao je dečko.

– Ovdje se provodim kao nikada u životu, hvala ti dragi što si ovdje sa mnom – rekla je Rose pa se skinula u toples i sunčala na plaži.