Prevrnuo se kamion na Nišićkoj visoravni

Sarajevska policija je danas, oko 10.50 sati dobila dojavu da je došlo do nesreće na magistralnom putu M-18 Srednje – Nišići.

Kako su nam potvrdili iz Operativnog centra Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo, do nesreće je došlo kada se prevrnuo kamion na području Nišićke visoravni.

“Vozač je zadobio povrede te mu je pružena medicinska pomoć. Stepen povreda još uvijek ne znamo”, dodali su iz Operativnog centra MUP-a KS.

Na teren su izašle policijske i ekipe Hitne pomoći, te je saobraćaj privremeno bio obustavljen na ovom dijelu saobraćajnice.

Prijavi Članak U skladu s principima profesionalnog izvještavanja kao i poštivanje Kodeksa za štampu BiH čitaoci našeg portala mogu uložiti žalbu za objavljeni članak. Ulaganjem prigovora na neprofesionalne ili nepotpuno objavljene sadržaje na našem portalu, na nepravilnosti i nepoštovanje Kodeksa za štampu i online medije BiH, građani, zajedno sa novinarima, učestvuju u borbi za istinitu i pravovremenu informaciju, štiteći slobodu medija i informiranja, slobodu govora i svoje pravo na istinu. Prije nego što uložite vašu žalbu Vijeću za štampu BiH žalbu možete uložiti redakciji portala. Ukoliko niste zadovoljni našim odgovorom na vašu žalbu istu možete poslati i Vijeću za štampu BiH OVDJE.