Preminuo pješak kojeg je udario kombi u Briješću

U saobraćajnoj nesreći koja se desila oko 17:45 sati u sarajevskom naselju Brjiešće pješak koji je zadobio teške povrede, preminuo je na KCUS-u, potvrđeno je za Avaz.ba.

Kako nam je ranije potvrđeno iz Operativnog centra MUP-a KS nesreća se desila u ulici Safeta Zajke kada je teretno vozilo, kombi udario pješaka.

Usljed pružanja pomoći povrijeđenoj osobi, saobraćaj je bio u potpunosti obustavljen.

Uviđaj na licu mjesta obavljaju pripadnici MUP-a KS.

Izvor: Avaz.ba

Prijavi Članak U skladu s principima profesionalnog izvještavanja kao i poštivanje Kodeksa za štampu BiH čitaoci našeg portala mogu uložiti žalbu za objavljeni članak. Ulaganjem prigovora na neprofesionalne ili nepotpuno objavljene sadržaje na našem portalu, na nepravilnosti i nepoštovanje Kodeksa za štampu i online medije BiH, građani, zajedno sa novinarima, učestvuju u borbi za istinitu i pravovremenu informaciju, štiteći slobodu medija i informiranja, slobodu govora i svoje pravo na istinu. Prije nego što uložite vašu žalbu Vijeću za štampu BiH žalbu možete uložiti redakciji portala. Ukoliko niste zadovoljni našim odgovorom na vašu žalbu istu možete poslati i Vijeću za štampu BiH OVDJE.