Pješak povrijeđen u saobraćajnoj nesreći u Visokom

Pješak inicijala A. S. povrijeđen je na području općine Visoko, nakon što ga je udario automobil.

Kako su za Radiosarajevo.ba kazali iz Operativnog centra Ministarstva za unutrašnje poslove Zeničko-dobojskog kantona, nesreća se dogodila oko 8.10 sati u ponedjeljak ujutro.

“Pješak je zbog povreda prevezen u Kantonalnu bolnicu Zenica. Još uvijek nije poznat stepen povreda koje je pješak zadobio”, dodali su iz Operativnog centra.

Uviđaj nakon ove nesreće obavili su policijski službenici Policijske uprave Visoko.

Prijavi Članak U skladu s principima profesionalnog izvještavanja kao i poštivanje Kodeksa za štampu BiH čitaoci našeg portala mogu uložiti žalbu za objavljeni članak. Ulaganjem prigovora na neprofesionalne ili nepotpuno objavljene sadržaje na našem portalu, na nepravilnosti i nepoštovanje Kodeksa za štampu i online medije BiH, građani, zajedno sa novinarima, učestvuju u borbi za istinitu i pravovremenu informaciju, štiteći slobodu medija i informiranja, slobodu govora i svoje pravo na istinu. Prije nego što uložite vašu žalbu Vijeću za štampu BiH žalbu možete uložiti redakciji portala. Ukoliko niste zadovoljni našim odgovorom na vašu žalbu istu možete poslati i Vijeću za štampu BiH OVDJE.