I ovo je Ilijaš: Druženjem i radom za bolje sutra

Ujedinjeni u slozi i zajedničkom radu Biočani i dalje pokazuju koliko se može uraditi za vrlo kratko vrijeme. Lokalno igralište je neki kilometar udaljeno od centra Bioče. Pristupačno je automobilom ljeti i zimi.

Igralište postoji dugo vremena a trenutno se nalazi u svom najboljem izdanju do sada. Ove godine ekipa pozitivaca iz Bioče je uradila dosta posla. Čišćenjem, ograđivanjem i evo već danas pripremom za izgradnju šadrvana gdje se mogu skloniti, odmoriti i družiti.

Pisali smo i prije o ovom poduhvatu koji je sam po sebi pozitivan zbog zajedničkog napora de se za zajednicu uradi nešto što će biti od koristi za nadolazeće generacije.

Priroda je uvijek bila odmor za tjelo i dušu. Mi preporučujemo svima da dođu i sami se uvjere u ljepotu koju Bioča nudi. Lokacija igrališta je pristupačna i idealna je za porodični odmor, zajedničko druženje i u buduće mjesto gdje se mogu organizovati i održavati turniri bilo da se radi o lokalnom ili širem nivou organizacije.

 

Prijavi Članak U skladu s principima profesionalnog izvještavanja kao i poštivanje Kodeksa za štampu BiH čitaoci našeg portala mogu uložiti žalbu za objavljeni članak. Ulaganjem prigovora na neprofesionalne ili nepotpuno objavljene sadržaje na našem portalu, na nepravilnosti i nepoštovanje Kodeksa za štampu i online medije BiH, građani, zajedno sa novinarima, učestvuju u borbi za istinitu i pravovremenu informaciju, štiteći slobodu medija i informiranja, slobodu govora i svoje pravo na istinu. Prije nego što uložite vašu žalbu Vijeću za štampu BiH žalbu možete uložiti redakciji portala. Ukoliko niste zadovoljni našim odgovorom na vašu žalbu istu možete poslati i Vijeću za štampu BiH OVDJE.