Općinski vijećnik iz Breze fatihom odao počast poginulim pripadnicima ARBiH katoličke vjeroispovjesti

Nakon predizbornog svečanog otvaranja prvog sloja asfalta od strane načelnika Muniba Zaimovića, ovaj put u glavnoj ulozi je vijećnik Anes Babović

U utorak, 8. januara 2019. godine u Brezi je obilježen Dan 304. brdske brigade Armije RBiH. Obilježavanje ovog dana je počelo prijemom ratnih komandanata i dobitnika najvećih ratnih priznanja u zgradi Općine Breza, zatim su delegacije Općinskog vijeća, boračkih organizacija, škola i obdaništa položili cvijeće na grobljima i spomen obilježjima, da bi svečanost završila svečanom akademijom.

Nakon predizbornog svečanog otvaranja prvog sloja asfalta od strane načelnika Muniba Zaimovića, ovaj put u glavnoj ulozi je vijećnik Anes Babović koji je kao član delegacije Općinskog vijeća položio cvijeće na katoličkom groblju i tom prilikom proučio fatihu!?

Napominjemo, Anes Babović je na lokalnim izborima ušao u Općinsko vijeće kao kandidat ASDA, da bi na konstituirajućoj sjednici Vijeća izašao iz kluba ASDA, proglasio se nezavisnim i formirao klub sa Vijećnikom iz GDS, piše Visoko.co.ba.

OSLOBOĐENJE PORTAL