Obavještenje za poljoprivredne proizvođače sa područja općine Ilijaš

Obavještavaju se poljoprivredni proizvođači sa područja općine Ilijaš da su u skladu sa članom 6. Pravilnika o načinu i uslovima ostvarivanja novčane podrške po modelu poticaja proizvodnji ( „Službene novine Federacije BiH“, broj.32/17 ) nositelji poljoprivrednih gazdinstava dužni da do 15.11. 2017. godine izvrše prijavu plana proizvodnje za narednu godinu na svojim gazdinstvima kako bi blagovremeno mogli podnositi zahtjeve za podsticaje u 2018 godini.

Prijavu plana animalne i biljne proizvodnje klijenti mogu izvršiti u nadležnom ministarstvu za poslove poljoprivrede Kantona Sarajevo- protokol na predviđenom obrascu( PPP).

Prijavi Članak U skladu s principima profesionalnog izvještavanja kao i poštivanje Kodeksa za štampu BiH čitaoci našeg portala mogu uložiti žalbu za objavljeni članak. Ulaganjem prigovora na neprofesionalne ili nepotpuno objavljene sadržaje na našem portalu, na nepravilnosti i nepoštovanje Kodeksa za štampu i online medije BiH, građani, zajedno sa novinarima, učestvuju u borbi za istinitu i pravovremenu informaciju, štiteći slobodu medija i informiranja, slobodu govora i svoje pravo na istinu. Prije nego što uložite vašu žalbu Vijeću za štampu BiH žalbu možete uložiti redakciji portala. Ukoliko niste zadovoljni našim odgovorom na vašu žalbu istu možete poslati i Vijeću za štampu BiH OVDJE.