NK Ilijaš u nedjelju dočekuje ekipu NK Krivaja iz Zavidovića

Priliku za osvajanje novih bodova ekipa NK Ilijaš će imati za vikend, tačnije u nedjelju 05.11.2017. godine gdje u okviru četrnaestog kola Druge lige Federacije BiH dočekuje goste iz Zavidovića ekipu NK „Krivaja“.

Ekipa NK „Krivaja“ Zavidovići u ovom trenutku zauzima 12.mjesto na tabeli. Iskreno se nadamo da će naši momci odigrati na vrhunskom nivou te na kraju slaviti.

Pozivamo Vas da dođete u što većem broju i podržite naše momke u posljednoj domaćoj utakmici u ovoj polusezoni.
Utakmica je na rasporedu u nedjelju 05.11.2017.godine na Gradskom stadionu u Ilijašu sa početkom u 13:30 sati.

Prijavi Članak U skladu s principima profesionalnog izvještavanja kao i poštivanje Kodeksa za štampu BiH čitaoci našeg portala mogu uložiti žalbu za objavljeni članak. Ulaganjem prigovora na neprofesionalne ili nepotpuno objavljene sadržaje na našem portalu, na nepravilnosti i nepoštovanje Kodeksa za štampu i online medije BiH, građani, zajedno sa novinarima, učestvuju u borbi za istinitu i pravovremenu informaciju, štiteći slobodu medija i informiranja, slobodu govora i svoje pravo na istinu. Prije nego što uložite vašu žalbu Vijeću za štampu BiH žalbu možete uložiti redakciji portala. Ukoliko niste zadovoljni našim odgovorom na vašu žalbu istu možete poslati i Vijeću za štampu BiH OVDJE.