MARKETING PONUDA

Kampanja na internetu može imati znatno veći učinak od kampanje iste cijene u nekom od klasičnih medija. Objavljivanje reklame na našem portalu uključuje slanje reklame širom www mreže od google pretraivača do većine društvenih mreža koje su danas veoma popularne.

Cilj reklame je da bude viđena a mi Vam garantujemo da će vašu reklamu na našem portalu vidjeti veći broj  posjetilaca nego na bilo kojem drugom mediju na našoj općini.

Neki od načina oglašavanja na Evropa Magazin

–    rotirajući, fiksni i lebdeći banneri (Pop-up & Floating);
–    promotivni tekstovi i reportaže ;
–    promotivni audio, video i foto prilozi ;
–    sponzorirane podstranice (zabava, magazin, scena…);
–    sponzorirani video, audio i foto performansi (galerije).

Sponzorirani članak

Putem sponzoriranih članaka koji se objavljuju na naslovnoj stranici portala u kategoriji po želji kupca, moguće je promovirati bilo kakve vrste kampanja, akcija, informacija i sl. Osim na naslovnici samog portala, sponzorirani članci se plasiraju i putem eksternih alata portala EvropaMagazin.com kao i udruženih portala kao što je ILIJAS:NET i drugi, posebnu pažnju skrečemo na automatsko objavljivanje vašeg sadržaja putem društvenih mreža.

Napomena: Na raspolaganju su i pakteti usluga sa kombinacijama gornjih vidova promocije po želji kupca uz jedinstvene cijene. Ovakvim načinom oglašavanja ostvarujete dodatne popuste.

Za sve informacije i pitanja obratite nam se putem emaila EvropaBiH@gmail.com ili pozivom na broj telefona 062 118 465.

KLIKNI SLIKU DA VIDIŠ PONUDU

4e6fcc53a5da604044ed607475564302