Lokaliziran požar na dva autobusa u krugu GRAS-ove remize u Sarajevu

Požar je izbio na mjestu gdje se nalaze parkirani autobusi, u dijelu uz ogradu prema ulici Džemala Bijedića. Prema riječima svjedoka, požar se brzo rasplamsao i zahvatio više vozila, a policija je osigurala područje.

Foto: Harun Muminović/Klix.ba

Foto: Harun Muminović/Klix.ba

Na mjesto događaja ubrzo je stigla ekipa Profesionalne vatrogasne brigade Kantona Sarajevo koja je ugasila požar, kao i ekipa Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo koja vrši uviđaj.

Foto: Harun Muminović/Klix.ba

Foto: Harun Muminović/Klix.ba

Uzrok požara, u kojem su izgorjela dva GRAS-ova autobusa, bit će poznat nakon završetka policijskog uviđaja.

Prijavi Članak U skladu s principima profesionalnog izvještavanja kao i poštivanje Kodeksa za štampu BiH čitaoci našeg portala mogu uložiti žalbu za objavljeni članak. Ulaganjem prigovora na neprofesionalne ili nepotpuno objavljene sadržaje na našem portalu, na nepravilnosti i nepoštovanje Kodeksa za štampu i online medije BiH, građani, zajedno sa novinarima, učestvuju u borbi za istinitu i pravovremenu informaciju, štiteći slobodu medija i informiranja, slobodu govora i svoje pravo na istinu. Prije nego što uložite vašu žalbu Vijeću za štampu BiH žalbu možete uložiti redakciji portala. Ukoliko niste zadovoljni našim odgovorom na vašu žalbu istu možete poslati i Vijeću za štampu BiH OVDJE.