LIJEPA OLIMPIJKA IMA POTRESNU PRIČU Zbog “šeme” sa drugim sportistom izbačena je iz ekipe

O lijepoj brazilskoj skakačici u vodu, Ingrid Oliveri pisali su svi svjetski mediji u ljeto 2016. godine u jeku Olimpijskih igara u Riju. Međutim, atraktivna Ingrid nije bila glavna tema zbog svojiih rezultata već zbog toga što je imala spolne odnose u olimpijskom selu. Ingrid zbog toga pati i danas.

“Cijeli svijet me maltretirao. Stvorila se priča koja je ponavljana i ponavljana. Samo zato što sam žena koja je, eto, to radila u sobi s muškarcem”, rekla je brazilska skakačica. Pisalo se da je Ingrid protjerana iz ekipe nakon burne noći s kajakašem Pedrom Goncalvesom, a njezina tadašnja cimerica i partnerica Giovanna Pedrosa navodno je cijelu noć zbog Ingrdina žestokog druženja provela ispred vrata.

Oliveru su tog ljeta razapeli i stavili je na stup srama, a onda je dvije godine nakon incidenta otkrila što se sve događalo u olimpijskom selu. Brazilka danas tvrdi da ništa od onoga što se pisalo nije dogodilo, osim toga da je spavala s kajakašem.

“Ispričat ću vam istinu. Odvela sam Pedra u sobu, ali to nije bilo noć prije natjecanja i nisam nikoga izbacila iz sobe zbog toga i nisu me izbacili s Igara. Nas dvoje smo u jednom trenutku htjeli nešto više, kao i mnogi drugi”, ispričala je Ingrid za brazilski UOL Sports i onda prozvala čak i Bolta da je radio isto.

“Bolt je u sobu odveo djevojku koja nije imala akreditaciju, ljudi su otvarali Tinder profile kako bi flertali. Ali samo je moj slučaj procurio. Nisu nas izbacili jer smo imali besprijekornu historiju. Kad su mi rekli da će sve izaći u medije, plakala sam danima. Znam da sam pogriješila i toga sam svjesna. No nisam zaslužila da se tako ponašaju prema meni. Cijela priča je bila iskrivljena”, rekla je Olivera.

5cb3aebb89cb8 5cb3aebf02f33 5cb3aec17b417 5cb3aef45ce9d 5cb3aef79ae2c 5cb3aefa9734d 5cb3aefddd06e