Kako bi sastav Real Madrida mogao izgledati naredne sezone?

Francuski stručnjak Zinedine Zidane već uveliko razmišlja o ljetnom prelaznom roku jer ga čeka ogroman posao u Real Madridu.

Zidane je pristao da se vrati u kraljevski klub nakon što je dao ostavku na kraju prošle sezone, ali je postavio jasan uslov da sam on može donositi odluke oko igračkog kadra za narednu sezone.

Pred Realom je sigurno dosta posla u narednih nekoliko mjeseci, a već uveliko se špekuliše ko bi mogao doći, ali i napustiti Kraljeve na kraju ove sezone.

S madridskim klubom povezuje se dosta fudbalera, a naravno u centru pažnje je Eden Hazard. Oko Belgijanca bi se trebala krojiti nova ekipa koja će itekako biti podmlađena.

Špekuliše se i o dolasku Paula Pogbe i Kyliana Mbappea, dok je na listi mogućih pojačanja i defanzivac West Hama Declan Rice koji je privukao pažnju mnogih klubova svojim odličnim igrama.

5cb5069f667b4

Madridski AS objavio je danas mogući sastav Real Madrida koji je zasnovan na svim špekulacijama koje imamo u posljednje vrijeme. Naravno, teško je da ćemo baš Kraljeve gledati u ovom sastavu naredne sezone.