Jesenji snijeg prekrio Jahorinu

Iako je puhao vjetar na planini, to nije spriječilo pojedine izletnike da vrijeme provedu u igri na svježem zraku, udaljeni od gradske gužve.

Snježne padavine na olimpijskoj planini Jahorini već nagovještavaju dobru skijašku sezonu.

Iako je puhao vjetar na planini, to nije spriječilo pojedine izletnike da vrijeme provedu u igri na svježem zraku, udaljeni od gradske gužve.

Veliki dio olimpijske Jahorine proglašen je nacionalnim parkom. Sve više skijaša i snowboardera svake godine se vraća na Jahorinu kako bi nahranili dušu, kao i izletnika koji žele predah od smoga u gradu.

Britanski portal ”Business Insider” ranije je uvrstio Jahorinu među TOP 17 neobičnih destinacija za koje se malo zna, a koje posjetioce očaravaju svojom ljepotom.

Blizina sarajevskog aerodroma kao i samog grada Sarajeva dodatna je prednost za sve strane goste koji se najčešće odlučuju da pored skijanja iskoriste priliku i da otkriju historijsko blago glavnog grada Bosne i Hercegovine.

Prijavi Članak U skladu s principima profesionalnog izvještavanja kao i poštivanje Kodeksa za štampu BiH čitaoci našeg portala mogu uložiti žalbu za objavljeni članak. Ulaganjem prigovora na neprofesionalne ili nepotpuno objavljene sadržaje na našem portalu, na nepravilnosti i nepoštovanje Kodeksa za štampu i online medije BiH, građani, zajedno sa novinarima, učestvuju u borbi za istinitu i pravovremenu informaciju, štiteći slobodu medija i informiranja, slobodu govora i svoje pravo na istinu. Prije nego što uložite vašu žalbu Vijeću za štampu BiH žalbu možete uložiti redakciji portala. Ukoliko niste zadovoljni našim odgovorom na vašu žalbu istu možete poslati i Vijeću za štampu BiH OVDJE.