Hrvatsko kulturno društvo Napredak- Podružnica llijaš i ove godine organizira tradicionalni Božićni koncert u llijašu

Hrvatsko kulturno društvo  Napredak- Podružnica llijaš i ove godine organizira tradicionalni Božićni  koncert u llijašu povodom nastupajućeg Božića sa prigodnim kulturno zabavnim programom, podjelom paketića i domjenkom za uzvanice i posjetitelje, te na taj način podjeliti radost Božića sa svim sugrađanima opićlne llijaš  i okollce.

Prema odluci Upravnog odbora, Božićni koncert će se održati dana 17.12.2017. godine (Nedjelja) u kino sali u llijašu  sa početkom u 16:00 sati uz nastup svjetski poznatog hora “Pontanima” iz Sarajeva, dok će se domjenak organizlrati na spratu sportske dvorane u llijašu.

PROGRAM:
15.30-16.00– PRIJEM UZVANICA/GOSTIJU
16.00-17.30–  PRIGODAN KULTURNO ZABAVNI PROGRAM UZ NASTUP HORA “PONTANIMA” SARAJEVO
17.30-18.00–  DRUŽENJE NAJMLAĐIH SA DJEDA MRAZOM/BOZIĆNJAKOM
18.00-22.00- PRIGODAN DOMJENAK ZA UZVANIKE I UČESNIKE PROGRAMA

Hrvatsko kulturno društvo Napredak- Podružnica llijaš i ove godine organizira tradicionalni Božićni koncert u llijašu 2

 

Prijavi Članak U skladu s principima profesionalnog izvještavanja kao i poštivanje Kodeksa za štampu BiH čitaoci našeg portala mogu uložiti žalbu za objavljeni članak. Ulaganjem prigovora na neprofesionalne ili nepotpuno objavljene sadržaje na našem portalu, na nepravilnosti i nepoštovanje Kodeksa za štampu i online medije BiH, građani, zajedno sa novinarima, učestvuju u borbi za istinitu i pravovremenu informaciju, štiteći slobodu medija i informiranja, slobodu govora i svoje pravo na istinu. Prije nego što uložite vašu žalbu Vijeću za štampu BiH žalbu možete uložiti redakciji portala. Ukoliko niste zadovoljni našim odgovorom na vašu žalbu istu možete poslati i Vijeću za štampu BiH OVDJE.