Haos u Beogradu? Večeras okupljanje na Trgu republike

Srbijanski pokret Dveri pozvao je svoje pristalice da večeras u 18 sati izađu na Trg republike u Beogradu kako bi izrazili nezadovoljstvo presudom osuđenom zločincu Ratku Mladiću.

– Haški tribunal je ovom odlukom potvrdio da je antisrpski sud i da mu je jedini cilj da fabrikovanjem navodnih zločina demonizuje srpski narod i njegovo pravo na državu. Za Srpski pokret Dveri, Ratko Mladić je bio, jeste i ostat će veliki vojskovođa i srpski heroj i jedan od najznačajnijih očeva Republike Srpske koja je posljednja i najveća pobjeda srpskog nar.

Kod mnogih je nezadovoljstvo uvijek kada gube. Tako je u ovom slučaju Mladić osuđen na doživotnu kaznu zatvora što je veliki udarac za sve one koji ga smatraju herojom a njih je veliki broj.

Ostaje nam da vidimo dešavanja u narednim danima.

Prijavi Članak U skladu s principima profesionalnog izvještavanja kao i poštivanje Kodeksa za štampu BiH čitaoci našeg portala mogu uložiti žalbu za objavljeni članak. Ulaganjem prigovora na neprofesionalne ili nepotpuno objavljene sadržaje na našem portalu, na nepravilnosti i nepoštovanje Kodeksa za štampu i online medije BiH, građani, zajedno sa novinarima, učestvuju u borbi za istinitu i pravovremenu informaciju, štiteći slobodu medija i informiranja, slobodu govora i svoje pravo na istinu. Prije nego što uložite vašu žalbu Vijeću za štampu BiH žalbu možete uložiti redakciji portala. Ukoliko niste zadovoljni našim odgovorom na vašu žalbu istu možete poslati i Vijeću za štampu BiH OVDJE.