Hadžikić Midhat je dječak iz Nočajevća kod Kladnja, potrebna mu je vaša pomoć.

Hadžikić Midhat je dječak iz Nočajevća kod Kladnja. Za njega je borba kroz život zaista teška a posebno za njegove roditelje koji brinu za njega. Operativni zahvat će da izvedu ruski doktori.

Molimo sve koji su u mogucnosti da pomognu da se saberu pare za operaciju koja ce se vrsiti u decembru u mjestu Paraćin—Ćuprija,Srbija!

Operativni zahvat rade rusi koji su danas bili u centru Koracu nade gdje su izvrsili pregledi gdje su nam objasnili koliko bi mogla pomoci ova operacija!

Nas Mido nema finansijskih srestava da bi radio ovu njemu 3 operaciju ukoliko mu ljudi ne pomognu da se saberu potrebna sredstva!

Molimo sve da date onoliko koliko mozete svaka marka dobro dodje pa molim vas nemojte se ustrucavat dat bar marku jer ima nas dosta kad bi svi po marku dali sabralo bi se!

Novac mozete poslati direktno Mihretu ocu Midhata ili nekako drugim naćinom.

Mi u redakciji nemamo obićaj da skupljamo sredstva za ovakve slucajeve ali napravicemo izuzetak i ukoliko neko želi da pomogne može sredstva dostaviti nama a mi ta sredsta ćemo da proslijedimo ovoj porodici. Sva sredstva koja budu poslata će biti izlistana i objavljena.

Objavit cemo i predracun za operaciju koji cemo dobit do 16 oktobra pa da se vidi tacno koliko kosta operacija….

HVALA vam svima od srca a nadam se da ce bit tih mojih prijatelja koji ce se odazvat ovom mom pozivu za pomoc meni jako dragom djecaku…

Ukoliko želite direktno kontaktirati oca Midhata Mihreta Hadžikića možete to ovdje na Facebook Profilu.

Uplate možete slati na Žiro Račun: NIB 1321602002143998 na ime Hadžikić Mihret
Kontakt Telefon: Mihret Hadžikić (otac) 061 845 163

Devizni Račun Za Uplate:

SWIFT: TBTUBA22
IBAN: BA3913211103760089

Prijavi Članak U skladu s principima profesionalnog izvještavanja kao i poštivanje Kodeksa za štampu BiH čitaoci našeg portala mogu uložiti žalbu za objavljeni članak. Ulaganjem prigovora na neprofesionalne ili nepotpuno objavljene sadržaje na našem portalu, na nepravilnosti i nepoštovanje Kodeksa za štampu i online medije BiH, građani, zajedno sa novinarima, učestvuju u borbi za istinitu i pravovremenu informaciju, štiteći slobodu medija i informiranja, slobodu govora i svoje pravo na istinu. Prije nego što uložite vašu žalbu Vijeću za štampu BiH žalbu možete uložiti redakciji portala. Ukoliko niste zadovoljni našim odgovorom na vašu žalbu istu možete poslati i Vijeću za štampu BiH OVDJE.