Edmira Kolun osvojila 3.mjesto na Jesenjem krosu

U utorak, 10.10.2017.godine, na Ilidži je održan Jesenji kros na kome je učestvovalo 36 škola sa područja Kantona Sarajevo.

Učešće u atletskom takmičenju uzela je i JU SC “Nedžad Ibrišimović” Ilijaš. Našu školu predstavljalo je 15 učenika, koji su i ove godine postigli uspješne rezultate.

Edmira Kolun, učenica IIa razreda gimnazije, osvojila je 3.mjesto u disciplini na 800 m, dok je škola na ekipnom nivou osvojila 4.mjesto.

Našim učenicima i profesorima sporta Fuadu Ražanici i Halidu Dizdareviću čestitamo na ostvarenim rezultatima i uspješnom predstavljanju škole na Atletskom kupu i Jesenjem krosu.

Novinarsko-literarna sekcija

Prijavi Članak U skladu s principima profesionalnog izvještavanja kao i poštivanje Kodeksa za štampu BiH čitaoci našeg portala mogu uložiti žalbu za objavljeni članak. Ulaganjem prigovora na neprofesionalne ili nepotpuno objavljene sadržaje na našem portalu, na nepravilnosti i nepoštovanje Kodeksa za štampu i online medije BiH, građani, zajedno sa novinarima, učestvuju u borbi za istinitu i pravovremenu informaciju, štiteći slobodu medija i informiranja, slobodu govora i svoje pravo na istinu. Prije nego što uložite vašu žalbu Vijeću za štampu BiH žalbu možete uložiti redakciji portala. Ukoliko niste zadovoljni našim odgovorom na vašu žalbu istu možete poslati i Vijeću za štampu BiH OVDJE.