Dvije medalje za KK”Rašid Buća”Ilijaš

Karate klub “Rašid Buća” – Ilijaš je osvojio  dvije državne medalje   na Prvom državnom prvenstvu za učenike osnovnih i srednjih škola.

Elmir Ramić u kategoriji kadeti do 70 kg osvojio srebrenu medalju. On je pobijedio 4 borbe do finala gdje mu je nedostajalo malo više sreće za osvajanje zlatne medalje.

Drugu medalju za ilijaški klub je osvojila Enela Šečić, ona se takodje okitila srebrom u kategoriji borbe juniorke +59.kg.

Možemo reći da smo posebno ponosni na nju jer je ovo njeno prvo takmičenje poslije povrede. Elhan Mahmutović ,Hamed Kadrić i Amer Herić su zavrsili na 5.mjestu i ostali bez odličja. Izgubili su u borbi za 3.mjesto . Ovim rezultatom su Enela i Elmir osigurali nastup na Balkanskom prvenstvu u Novom Sadu koje će se održati 10-12 novembra ove godine.

Dvije medalje za KK”Rašid Buća”Ilijaš 3

Prijavi Članak U skladu s principima profesionalnog izvještavanja kao i poštivanje Kodeksa za štampu BiH čitaoci našeg portala mogu uložiti žalbu za objavljeni članak. Ulaganjem prigovora na neprofesionalne ili nepotpuno objavljene sadržaje na našem portalu, na nepravilnosti i nepoštovanje Kodeksa za štampu i online medije BiH, građani, zajedno sa novinarima, učestvuju u borbi za istinitu i pravovremenu informaciju, štiteći slobodu medija i informiranja, slobodu govora i svoje pravo na istinu. Prije nego što uložite vašu žalbu Vijeću za štampu BiH žalbu možete uložiti redakciji portala. Ukoliko niste zadovoljni našim odgovorom na vašu žalbu istu možete poslati i Vijeću za štampu BiH OVDJE.