Domaći teleoperater ukinuo sve naknade prvi u Hrvatskoj! Odsad kad uplatite bon…

U 2018. su tako ostvarili prihod od krajnjih korisnika u iznosu od 803 milijuna kuna, EBITDA iznosi 307 milijuna kuna uz maržu od 22 posto, a porast korisnika 57.000.

Tele2 je u 2018. godini nadmašio sve svoje dosadašnje rezultate pa se po mnogim pokazateljima prošla godina može smatrati rekordnom. Kontinuirano unaprjeđivanje mreže, proizvoda i usluga te rad na poboljšanju korisničkog iskustva doveli su do odličnih poslovnih rezultata te je zabilježen rast u svim ključnim segmentima.

Tako prihod od krajnjih korisnika iznosi 803 milijuna kuna, što je rast od 15 % u odnosu na prošlu godinu, dok ukupan prihod iznosi 1,4 milijarde kuna, što je porast od 7 %. U 2018. godini investicije su povećane za 32 % te je zabilježen porast broja korisnika za čak 57 000.

5c68a041ab0ef

‘Rasli smo u svakom segmentu’

“Naše poslovanje u prošloj godini raslo je u svakom segmentu i iznimno sam zadovoljan postignutim rezultatima. Osim rasta financijskih pokazatelja, bilježimo i rast investicija, koje u ovoj godini planiramo udvostručiti. Tu je prvenstveno riječ o sredstvima koja su usmjerena na unaprjeđenje kvalitete mreže, gradnju baznih stanica i podizanje kvalitete usluga koje pružamo krajnjim korisnicima.

Posebno nas veseli što su naša ulaganja, ali i jedinstvenu ponudu poput neograničenog interneta, odnosno, BEZBROJ GB prepoznali i naši korisnici, što potvrđuje činjenica da smo prošlu godinu zaključili s rastom baze korisnika od 7 %. Jasno, sve ovo ne bi bilo moguće bez naših zaposlenika jer su upravo oni ključ našeg uspjeha. Tako je naš rast poslovanja popraćen i rastom zaposlenika od gotovo 40 %, a taj trend svakako namjeravamo nastaviti u budućnosti”, izjavio je predsjednik Uprave Tele2 Hrvatska Viktor Pavlinić.

Tele2 Grupa

Tele2 AB (Tele2) (NASDAQ OMX u Stockholmu: TEL2 A i B TEL2) objavio je danas konsolidirane rezultate poslovanja za četvrto tromjesečje 2018. godine, kao i za cijelu 2018. godinu.

Na razini Tele2 Grupe ostvaren je ukupni prihod u iznosu od 23,7 milijardi švedskih kruna, što je rast od 10 % u odnosu na 2017. godinu. EBITDA je rasla 15 % te je iznosila 6,65 milijardi švedskih kruna.

Tele2 je ukinuo naknadu za pristup mreži korisnicima bonova

Nakon što je kao jedini teleoperater na tržištu omogućio neograničeno korištenje internetom na mobilnim uređajima te 2017. godine prvi prestao naplaćivati 10 kuna naknade za pristup mreži na ponudi aktualnih pretplatničkih tarifnih modela, Tele2 još jednom uvodi jedinstvene pogodnosti za svoje korisnike. Tako od 13. veljače 2019. Tele2 postaje prvi teleoperater na tržištu telekomunikacija koji ukida plaćanje naknade za pristup mreži korisnicima bonova.

Za korisnike bonova ukidanje naknade znači da na svoj Tele2 račun dobivaju točno onaj iznos koji su platili za odabrani i kupljeni bon. Konkretno, od danas svi korisnici bonova za kupljeni bon od, na primjer, 55 kuna na račun dobivaju upravo 55 kuna. Isto vrijedi i za sve ostale iznose bonova.

„Ukidanjem plaćanja naknade za pristup mreži za korisnike bonova, svojim korisnicima, kako postojećima tako i budućima, želimo pokazati da su nam oni, njihovo zadovoljstvo i naša otvorenost prema njima na prvom mjestu. Tele2 kontinuirano osluškuje potrebe svojih korisnika te neprestano radimo na unaprjeđenju svojih proizvoda i usluga, u cilju dodatnog poboljšanja korisničkog iskustva. Posebno nas veseli što su ovaj put u fokusu korisnici bonova te sam uvjeren da će ovaj naš potez izazvati pozitivne reakcije kod korisnika, ali i telekom tržišta”, izjavio je predsjednik Uprave Tele2 Hrvatska Viktor Pavlinić.