Automobili sarajevske policije dobit će novi izgled

Vozila Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo uskoro će dobiti novi vizuelni identitet.

Riječ je o 90 novih automobila, 80 Volkswagen Golfova sedme generacije i 10 Škoda Octavija koje su nedavno nabavljene za potrebe MUP-a Kantona Sarajevo. Automobili su koštali blizu 3 miliona konvertibilnih maraka.

Vozila MUP-a Kantona Sarajevo svoj trenutni vizuelni identitet dobila su krajem ’90-ih godina prošlog vijeka te novi izgled tako predstavlja prvi veći redizajn u posljednjih skoro 20 godina.

Prijavi Članak U skladu s principima profesionalnog izvještavanja kao i poštivanje Kodeksa za štampu BiH čitaoci našeg portala mogu uložiti žalbu za objavljeni članak. Ulaganjem prigovora na neprofesionalne ili nepotpuno objavljene sadržaje na našem portalu, na nepravilnosti i nepoštovanje Kodeksa za štampu i online medije BiH, građani, zajedno sa novinarima, učestvuju u borbi za istinitu i pravovremenu informaciju, štiteći slobodu medija i informiranja, slobodu govora i svoje pravo na istinu. Prije nego što uložite vašu žalbu Vijeću za štampu BiH žalbu možete uložiti redakciji portala. Ukoliko niste zadovoljni našim odgovorom na vašu žalbu istu možete poslati i Vijeću za štampu BiH OVDJE.