Apel za pomoć: 24. Godišnjoj vogošćanki Hanifi Džaneli Lojo hitno potrebna sredstva za transplataciju bubrega

Dvadesetčetverogodišnja Hanifa Džanela Lojo iz Vogošće treba našu pomoć jer joj je za transplantaciju bubrega neophodno 21.000 eura. Hanifa probleme s bubrezima ima još od 2004, otkad redovno odlazi na dijalizu. Operacija bi trebala biti obavljena 21. decembra ove godine.

Od trenutka kada je čuo životnu priču naše sugrađanke, hrabre Hanife, Omer Edo Hadrović želio je pomoći. Zahvaljujući njegovom angažmanu za kraj novembra u Vogošći planirano je održavanje humanitarnog koncerta. Cijena ulaznice je 5KM.

Apel za pomoć: 24. Godišnjoj vogošćanki hanifi džaneli lojo hitno potrebna sredstva za transplataciju bubrega 2Omer poziva sve Vogošćane da još jednom pokažu svoju humanost i veliko srce, dođu na koncert i tako pomognu ovoj hrabroj djevojci.

Onima koji mogu pomoći, na raspolaganju je račun Raiffeisen banke u Visokom (ulica Alije Izetbegovića), broj: 1610000112920039. Za uplate iz inostranstva: Raiffesen banka dd, BiH, Sarajevo (ulica Zmaja od Bosne bb), SWIFT CODE: RZBABA2S, IBAN CODE: BA391610000112920039. Primalac je Udruženje “Mali ljudi velikog srca” iz Visokog, a Svrha: Za Hanifu Lojo.

izvor: RTV Vogošća / www.rtvvogosca.ba

Prijavi Članak U skladu s principima profesionalnog izvještavanja kao i poštivanje Kodeksa za štampu BiH čitaoci našeg portala mogu uložiti žalbu za objavljeni članak. Ulaganjem prigovora na neprofesionalne ili nepotpuno objavljene sadržaje na našem portalu, na nepravilnosti i nepoštovanje Kodeksa za štampu i online medije BiH, građani, zajedno sa novinarima, učestvuju u borbi za istinitu i pravovremenu informaciju, štiteći slobodu medija i informiranja, slobodu govora i svoje pravo na istinu. Prije nego što uložite vašu žalbu Vijeću za štampu BiH žalbu možete uložiti redakciji portala. Ukoliko niste zadovoljni našim odgovorom na vašu žalbu istu možete poslati i Vijeću za štampu BiH OVDJE.