Amir Ganić podnio pismenu ostavku na sve funkcije u ASDA

Dojučerašnji predsjednik OO ASDA Visoko i zastupnik u Skupštini ZDK prof.dr. Amir Ganić pismenim aktom podnio je neopozivu ostavku na sve funkcije u ovoj stranci.

Tako od danas OO ASDA Visoko je ostala bez predsjednika, dok je u Skupštini ZDK po automatizmu ova stranka izgubila i svoj Klub zastupnika. U narednim danima očekujemo da Ganić javnosti pojasni i razloge ovakve odluke.

 

Prijavi Članak U skladu s principima profesionalnog izvještavanja kao i poštivanje Kodeksa za štampu BiH čitaoci našeg portala mogu uložiti žalbu za objavljeni članak. Ulaganjem prigovora na neprofesionalne ili nepotpuno objavljene sadržaje na našem portalu, na nepravilnosti i nepoštovanje Kodeksa za štampu i online medije BiH, građani, zajedno sa novinarima, učestvuju u borbi za istinitu i pravovremenu informaciju, štiteći slobodu medija i informiranja, slobodu govora i svoje pravo na istinu. Prije nego što uložite vašu žalbu Vijeću za štampu BiH žalbu možete uložiti redakciji portala. Ukoliko niste zadovoljni našim odgovorom na vašu žalbu istu možete poslati i Vijeću za štampu BiH OVDJE.